Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 22. juni 2018 Kategori: Information

UVjagtPro overholder også GDPR reglerne


Formålet med denne artikel er at give god information omkring den nye EU lov, kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), der er integreret på UVjagtPro.

GDPR er en omfattende lovgivning, der kræver at alle virksomheder behandler europæiske forbrugers data på en særlig måde. Vi har gjort alt for at imødekomme denne lovgivning. Du kan læse om hvilke handlinger, vi har gjort for at integrere GDPR.

Hvilke handlinger har UVjagtPro gjort

Der er aktivt udført handlinger, der beskytter dine persondata og som imødekommer de krav, EU stiller til UVjagtPro.

Kort beskrevet, så er følgende punkter i fokus og overholdt:

  • Der indsamles kun nødvendig persondata om dig
  • Der oplyses om formålet med indsamlingen af persondata
  • Din persondata slettes, hvis der ikke er grund til, at dette opbevares
  • Al data håndteres sikkert via en krypteret HTTPS forbindelse
  • Der tjekkes op på om leverandører lever op til GDPR lovgivningen
  • Der kræves samtykke med dig ved markedsføring
  • Annoncering via tredjeparter skal være lovlige
  • Du har altid ret til at se egen persondata, der opbevares
  • Persondata skal være korrekte og ajourførte

Find hele privatlivspolitikken for UVjagtPro via følgende link – Cookie- & privatlivspolitik.

Anmeldelse om brud på persondatasikkerheden

UVjagtPro vil og skal, i tilfælde af et brud på persondatasikkerheden omgående og om muligt indenfor 72 timer, foretage anmeldelse af bruddet. Den rigtige måde at foretage anmeldelsen på sker via Datatilsynet til virk.dk.

Hvad betyder GDPR for dig?

GDPR giver dig mulighed for at rette henvendelse til UVjagtPro og få udleveret alle de data, der gemmes om dig. Informationerne omfatter alt fra dit navn, billeder, e-mailadresse, lokation og så videre.

Du kan med andre ord få et komplet overblik over, hvad UVjagtPro gemmer om dig.

Hvis du interesseret i at få udleveret data, som UVjagtPro har om dig, så kontakt os ved at udfylde formularen på følgende side og indsæt ordet “GDPR” i emnefeltet. Formularen finder du her – Kontakt UVjagtPro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg UVjagtPro på Facebook