Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 4. december 2019 Kategori: Information

UVjagtPro forlænger returret til den 18. Januar, 2020


I forbindelse med julegaveindkøb forlænger UVjagtPro politikken for varereturnering i perioden fra 1. december til 18. januar.

Hos UVjagtPro er vi bevidste om, at julegaveindkøb til venner og familie kan være svært via internettet, hvis man eksempelvis skal finde den rigtige farve eller pasform af et stykke dykkerudstyr. Derfor forlænger UVjagtPro din ret til varereturnering i juleperioden.

Forlængelse af retten til varereturnering

14 dages ret til varereturnering er et generelt krav stillet af Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, til alle net butikker i Danmark og EU. Dette er regnet fra den dag du modtager varen. Læs mere her – Fortrydelsesret ved køb på nettet.

Når du handler hos UVjagtPro i perioden fra den 1. december til 18. Januar har du mulighed for at anmelde returnering varen indtil den 18. januar. Returnering skal anmeldes til UVjagtPro senest den 18. januar og fra anmeldelsen skal du returnere varen senest 14 dage efter.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er i hænde hos UVjagtPro og godkendt, refunderes købsprisen til den konto hvor prisen er trukket fra. Omkostninger i forbindelse med returnering skal du som kunde selv afholde.

Den generelle handelspolitik hos UVjagtPro og processen for varereturnering kan findes via følgende link – Betingelser ved handel hos UVjagtPro.

Udvalg af varer

Er du interesseret I at finde en gave til venner eller familie hos UVjagtPro, så tag et kig i butikken via følgende link – Sortiment af dykkerudstyr.

En populær julegave til både mænd og kvinder der går på undervandsjagt eller blot vil filme under vandet er dykkermasken fra OCTOMASK, der kommer med et GoPro beslag. Flere modeller af OCTOMASK findes her – Dykkermaske med GoPro beslag.

Gratis fragt

Var opmærksom på at UVjagtPro tilbyder fragten gratis, hvis du handler for mere end 500 kroner.

Spørgsmål til UVjagtPro

UVjagtPro tager glædeligt imod spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte UVjagtPro via følgende formular – Kontakt UVjagtPro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Følg UVjagtPro på Facebook