Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 27. juni 2018 Kategori: Information

Udstyr til uv jagt – UVjagtPro er nu åben for online handel af undervandsjagtudstyr


UVjagtPro er nu åben for online handel af undervandsjagt udstyr. UVjagtPro’s nye netbutik forhandler udstyr til uv jagt i Danmark og tilbyder konkurrencedygtige priser, så flere danskere har råd og chancen for at begynde på denne unikke og bæredygtige sport.

I slutningen af 2017 åbnede UVjagtPro de virtuelle døre op for salg. Det har været en fornøjelse at komme i gang og lære et bredt spektrum af behov at kende. Alle, der går på uv jagt har deres egen præference til, hvordan udstyr skal være.

UVjagtPro har forsøgt at bygge et sortiment op, der tilbyder det basale udstyr til uv jagt. Med tiden vil der komme nye produkter i sortimentet og det vil selvfølgelig annonceres på de sociale medier. Du finder eksempelvis UVjagtpro på Facebook via følgende link – UVjagtPro på Facebook.

Hvilke undervandsjagt udstyr forhandles der hos UVjagtPro?

Det er intet problem at lave en lang liste med alle de produkter, der findes på UVjagtPro. Istedet vil vi nævne nogle af de kategorier, vi finder interessante.

Fra OCTOMASK, har vi bestilt tre forskellige modeller af dykkermasker hjem i sortimentet. Disse tre dykkermasker har integreret GoPro beslag, hvilket gør det muligt at filme uv jagt uden at montere kameraet på harpunen eller holde det i hånden. Denne vinkel giver optagelsen et helt naturligt perspektiv.

Læs mere om dykkermasker fra OCTOMASK her – Dykkermasker til uv jagt.

Derudover anbefaler vi, at du kigger på udvalget af dykkerbøjer til uv jagt. Der tilbydes tre forskellige modeller til hver sit behov. Dykkerbøjerne er fra Scorpena og du kan læse mere om dem alle tre i denne artikel – Tre nye dykkerbøjer til uv jagt i sortimentet.

Du finder selvfølgelig også harpuner, snorkler og så videre. Besøg butikken via følgende link – Udstyr til uv jagt.

Er der fri fragt?

Der tilbydes fri fragt hos UVjagtPro, når der handles for mere end 750 kroner i en ordre. Rabatten trækkes automatisk fra din ordre, når du opnår det samlede beløb.

Læs om UVjagtPro’s politik for fragt i handelsbetingelserne via følgende link – Handelsbetingelser .

Findes der en fysisk butik?

UVjagtPro har desværre ingen fysisk butik, da det er med til at holde priserne i bund. Dette kan selvfølgelig skabe lidt udfordringer i forhold til produkter, der er nødvendigt at prøve før man bestiller.

Du har ret til at fortryde hos UVjagtPro

Dog er UVjagtPro en online butik, hvilket automatisk inkluderer nogle forbrugerfordele for enhver, der handler online. UVjagtPro tilbyder de obligatoriske 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at man kan inden 14 dage returnere de bestilte varer, hvis købet fortrydes. Læs mere om fortrydelsesret her – Fortrydelsesret når du e-handler.

Klar til at yde en ekstraordinær kundeservice

Da UVjagtPro er en netbutik, så er kontakt linjerne altid åbne. Du kan derfor sende en e-mail. UVjagtPro er altid klar på at yde en ekstraordinær kundeservice. Hvis du lige nu og her mangler et stykke udstyr, så er personalet hos UVjagtPro klar til at kontakte dig hurtigst muligt.

Du kan finde kontaktformularen via følgende link – Kontakt UVjagtPro.

Har du et særligt behov?

Står du med et særligt behov for noget udstyr, som du ikke finder i sortimentet hos UVjagtPro, så kan det skaffes hjem på lager. Det kan eksempelvis være sokker i en særlig tykkelse eller en spydspids. Personalet vil forsøge at skaffe det ønskede stykke udstyr til uv jagt hjem, hvis det er muligt.

Kontakt UVjagtPro og beskriv, hvad du mangler. Du vil blive kontaktet så hurtigt som muligt. Find kontakt formularen via følgende link – Kontakt UVjagtPro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Følg UVjagtPro på Facebook