Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 26. september 2018 Kategori: Produktnyheder

Scorpena snorkler til uv jagt


Du finder nu tre snorkler til uv jagt i UVjagtPro’s produktsortiment. Snorklerne er alle tre produceret af Scorpena. Scorpena er en producent, der specialiserer sig i uv jagt i koldt vand. Du finder beskrivelser af alle tre snorkler her på siden.

De tre snorkler, der findes i UVjagtPro’s produktsortiment af undervandsjagtudstyr, består af modellerne B, D og E. Alle tre snorkler er særligt egnet til uv jagt.

Scorpena snorkel model D til uv jagt

Model D fra Scorpena er den billigste blandt de tre snorkler. Denne model er simpel og kan det, der forventes af en snorkel til uv jagt.

På uv jagt er det en klar fordel at simplificere sit udstyr, så der ikke opstår problemer under jagten.

Denne snorkel er perfekt til uv jagt. Længden af snorklen er 55 centimeter. Den er lang nok til at nå over overfladen og uden at risikere, at bølgerne fylder snorklen med vand. Mundstykket er lavet af blød gummi og tværsnittet i mundstykket har en øget diameter, sådan så luft nemt kan passere igennem. Derudover vejer denne snorkel kun 120 gram.

Denne snorkel kommer med en ekstra nyttig detalje. Model D er lavet af et materiale, der gør den i stand til at flyde på overfladen. Mister du ved et uheld denne snorkel, skal du ikke ud og søge på bunden, da denne snorkel flyder på overfladen. Du mindsker derfor risikoen for at miste din snorkel og du vil have glæde af den i mange år frem.

Designet af denne model er praktisk og ukompliceret. Den kommer i en diskret sort farve. Formen af denne snorkel løber ergonomisk rundt om hovedet. I mundstykket er et tværsnit, der forhindrer vand fra at flyde tilbage i munden.

Denne snorkel er simpel, diskret og praktisk. Alt, hvad der kræves til uv jagt.

Find snorklen her – Snorkel fra Scorpena (Model D)

Scorpena snorkel model E til uv jagt

Fandt du model D fra Scorpena interessant, så bør du også kende til model E. Denne snorkel kommer også fra Scorpena, men er en udvidet udgave.

Model E er en snorkel på 55 centimeter. Ligesom model D er den lang nok til at nå over overfladen, uden risiko for, at bølgerne fylder snorklen med vand. Mundstykket er lavet af blød gummi og har et udvidet tværsnit, der lader luft passere igennem uden problemer.

Dertil er snorklen designet på samme praktiske og ukomplicerede måde som model D. Snorklen afslører ikke dykkeren i vandet, da den findes i en diskret matsort farve. Formen er ergonomisk og løber rundt om hovedet uden at sidde unaturligt.

Yderligere kommer denne snorkel med en smart tilføjelse, som model D ikke har. I model E er der tilføjet en ventil i mundstykket, der tillader fridykkeren at blæse vand ud gennem. Det betyder, at det vand, der opsamles kan skydes ud via ventilen, uden at blæse hele snorklen fri for vand og derfor miste nødvendigt luft under vandet.

Uden tvivl er denne snorkel en perfekt snorkel til uv jagt, der samtidig er diskret og praktisk. Helt ideel til uv jagt i Danmark.

Find snorklen her – Snorkel fra Scorpena (Model E)

Scorpena snorkel model B til uv jagt

Den sidste snorkel, der beskrives på denne side er snorkel model B fra Scorpena, der hører til den bedste klasse af udstyr til undervandsjagt. Modellen er specifikt udviklet til uv jagt. Det kommer til udtryk i det ukomplicerede design. Snorklen vejer lige under 120 gram og er 55 centimeter lang.

På trods af, at denne snorkel specifikt er udviklet til uv jagt, så er den også velegnet til fridyk. Røret er meget fleksibelt. Det gør, at du uden bekymring kan svømme igennem tang eller under sten uden, at snorklen fanges og river masken af ansigtet. Du kan derudover pakke denne snorkel i tasken uden, at den går i stykker blandt bly og andet tungt udstyr.

Model B fra Scorpena er en blød og ekstremt fleksibel snorkel, der primært er lavet af sort polymer. Mundstykket er lavet af hypoallergen silikone. Hypoallergen betyder, at materialet ikke fremkalder allergi og er derfor velegnet til jer, der lider af allergi. Mundstykket har bløde og tynde kanter, hvilket giver et nemt greb uden at anstrenge musklerne omkring munden.

Denne snorkel er et top produkt fra Scorpena, hvor der er investeret masser af tid i både design og udvikling. Derfor er dette en ideel snorkel til uv jagt.

Find snorklen her – Snorkel fra Scorpena (Model B)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Følg UVjagtPro på Facebook