Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 4. september 2018 Kategori: Produktnyheder

Dykkermasker til uv jagt fra OCTOMASK med GoPro beslag


Med OCTOMASK’s integrerede beslag til GoPro kamera gør det det muligt for dykkere at filme videoer under vandet fra et naturligt perspektiv. Tre dykkermasker til uv jagt er nu på hylderne her hos UVjagtPro. Køb eller læs mere om alle tre modeller fra OCTOMASK her.

På uv jagt har man i højeste grad brug for frie hænder, der kan håndtere harpun og eventuelt dykkerlygte, hvis man er på uv jagt om natten. Vælger man derudover at håndtere et action-kamera, skaber man yderligere besvær på undervandsjagten. Selv med kameraet monteret på harpunen, som mange på uv jagt tyer til, kan det være upraktisk placeret, da dette skaber ubalance.

OCTOMASK har produceret tre dykkermasker med integreret beslag til action-kamera.
Forskellen på modellerne er karakteristiske for hver dykkermaske. Læs mere om hver model længere nede på siden.

Generelt for dykkermaskerne er glasset. Det er tempereret og kan derfor modstå højt tryk. Modellerne har lav volume. Særligt har fridykkermasken lavere volumen end de to andre modeller. Med den lave volume, elimineres risikoen for højt tryk inde i dykkermasken. Det giver en behagelig oplevelse på dybt vand. Man kan derfor koncentrere sig om at optage fantastiske videoer på uv jagt.

Det tempererede glas giver klar sigt ud af masken, da det er lavet af CE certificeret højt kvalitets glas.

Den super bløde skørte af silikone er behagelig og har en tæt pasform, der passer til de fleste ansigter.

Det integrerede beslag på alle tre dykkermasker spændes ved at dreje på det ergonomiske greb, der er nemt at håndtere, selv med dykkerhandske på. En møtrik, der er fastmonteret på beslaget strammer beslaget til, så action-kameraet ikke kan tabes. Beslaget passer til alle GoPro modeller.

Læs mere om OCTOMASK her – www.octomask.com

Klassisk dykkermaske til uv jagt med integreret GoPro beslag

Den første af de tre OCTOMASK modeller, vi har på hylden her hos UVjagtPro, er den klassiske dykkermaske.

Denne maske er ideel til flere typer dyk. Har man brug for en alsidig dykkermaske med integreret beslag til GoPro eller andre action-kamera typer, så er dette et passende valg.

Det tempererede glas i dykkermasken, det bløde silikone skørt og beslaget er ens med de andre modeller. Dog har denne klassiske model to høje glas, der giver et stort og bredt synsfelt. Volumen er stadig lav og eliminerer højt tryk i masken ved dybe dyk.

Søger du en dykkermaske, der kan bruges til undervandsjagt, fridykning og flaskedyk, så er dette med garanti en dykkermaske, der er værd at overveje.

Find dykkermasken her – Klassisk dykkermaske med GoPro® beslag fra OCTOMASK

Dykkermaske med bredt perspektiv og beslag til action-kamera

Nummer to, af de tre modeller fra OCTOMASK, er dykkermasken uden ramme. Denne maske er primært bygget til fridyk, hvor et bredt perspektiv er nyttigt.

Denne model er perfekt til fridyk, hvor man ikke vil misse en detalje, der kan svømme forbi en ubemærket. Samtidig er dette også en dykkermaske, der kan bruges til uv jagt på lavt vand og bredt perspektiv er nyttigt. Eksempelvis passer undervandsjagt efter multer godt med denne dykkermaske.

Find den dykkermasken her – Dykkermaske med GoPro® beslag og bredt perspektiv fra OCTOMASK

Dykkermaske til uv jagt med integreret beslag til GoPro

Den tredje dykkermaske fra OCTOMASK er en maske med ekstremt lav volumen. Denne model er den seneste fra OCTOMASK og er designet specifikt til uv jagt.

Et fokuseret perspektiv er bygget ind i denne maske. To seperate og tempererede glas, der er formet med henblik på jagt, gør dykkermasken til et rent værktøj på uv jagt.

Denne maske sælges kun med mat sort skørte hos UVjagtPro. Den sorte silikone skørte forhindrer sollys i, at reflektere indefra masken og skræmme bytte væk. Derudover er det tempereret glas fuldstændig gennemsigtig og forhindrer yderligere refleksioner. Fisk har derfor lav sandsynlighed for at opdage jægeren på bunden.

Find den dykkermasken her – Fridykkermaske med GoPro® beslag og lav volume fra OCTOMASK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Følg UVjagtPro på Facebook