Du kan opnå gratis fragt, hvis du handler for mere end 500 DKK

Udgivet den 22. juni 2018 Kategori: Produktnyheder

Fire dykkerlygter til uv jagt i sortimentet


Til uv jagt tilbyder UVjagtPro nu en dykkerlygte til fire forskellige behov. Hver dykkerlygte besidder en egenskab, der gør den særlig for uv jagt. I sortimentet findes der en backup dykkerlygte, en primær dykkerlygte med 2200 lumen og to alsidige dykkerlygter. Her på siden finder du en beskrivelse af hver af disse fire dykkerlygter.

Alle fire lygter hos UVjagtPro er produceret af Ano Industries. Ano Industries er grundlagt i 2007 og er dedikeret i design og fremstilling af LED dykkerlygter af høj kvalitet.

Læs mere om de fire forskellige dykkerlygter her på siden.

Backup dykkerlygte med 300 lumen og fokuseret lyskegle

Når man er på uv jagt om natten, er det vigtigt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt ikke at bringe sig selv i en farlig situation. Når der jages om natten, er det nødvendigt at have en dykkerlygte, men hvad gør man, når dykkerlygten løber tør for strøm?

Den hyppigste løsning på det problem er en sekundær dykkerlygte. Sådan en lygte kaldes også en backup dykkerlygte. Denne lygte holder man opbevaret i dykkerbøjen eller man holder den tæt på kroppen. Hvis uv jagten har været intens og lang, kan den primære dykkerlygte løbe tør for strøm. I sådan et tilfælde pakker man backup dykkerlygten frem og svømmer ind mod land.

Backup dykkerlygte fra Ano. Model WP100S med 300 lumen.
Backup dykkerlygte fra Ano. Model WP100S med 300 lumen.

Hos UVjagtPro tilbyder vi nu en simpel, intuitiv og slidstærk LED dykkerlygte fra Ano. Denne backup dykkerlygte hedder også WP100S. Den lille smarte lygte yder 300 lumen i en fokuseret lyskegle på 4 grader. Følgende illustreres en lyskegle på fire grader:

Dykkerlygte med fire graders lyskegle
Dykkerlygte med fire graders lyskegle

Lygten har to funktioner og det er tændt eller slukket. Mere skal man ikke bruge for at komme sikkert i land.

Du kan læse meget mere om denne backup dykkerlygte via følgende link – Dykkerlygte WP100S fra Ano (300 lumen)

Primær dykkerlygte med 2200 lumen og op til seks timers brændetid

I kontrast til WP100S findes også HL2200 fra Ano. Denne dykkerlygte er den ultimative lygte til intens uv jagt.

Går man regelmæssigt på uv jagt om natten, kan der være rigtig god grund til at investere i en ordentligt dykkerlygte med høj lumen, fokuseret lyskegle og lang brændetid.

Primær dykkerlygte fra Ano. Model HL2200 med 2.200 lumen.
Primær dykkerlygte fra Ano. Model HL2200 med 2.200 lumen.

HL2200 er en dykkerlygte med et batteri på 7.800 mAh, der består af tre celler. Dette giver lygten en gennemsnitlig brændetid på op til seks timer ved lav styrke. Den lave styrke yder 550 lumen og bruges normalt til at orientere sig rundt med, når der eksempelvis skal findes et optimalt jagtområde.

Lyskeglen på 8 grader sikrer en fokuseret uv jagt. Det er essentielt, at dykkerlygten lyser i en snæver lyskegle, da det her er muligt at pege lyset væk fra fisk som havørred, der kan være sky overfor direkte belysning. Følgende illustreres en lyskegle på otte grader:

 

Dykkerlygte med otte graders lyskegle
Dykkerlygte med otte graders lyskegle

Den høje styrke på denne lygte yder 2200 lumen og kan brænde i halvanden time. Det giver mulighed for intens uv jagt, hvor et stort område kan lyses op.

HL2200 fra Ano er klart den bedste dykkerlygte til uv jagt, der kan tilbydes her i netbutikken.

Læs mere om HL2200 fra Ano, hvor specifikationer er beskrevet via følgende link – Dykkerlygte HL2200 fra Ano (2200 lumen).

All-round dykkerlygte til uv jagt – Simpel og pålidelig

Denne lygte fra Ano er en perfekt alsidig dykkerlygte til uv jagt. Vil man debutere på uv jagt om natten og man søger en dykkerlygte, så er D710 fra Ano en rigtig god model at starte ud med.

Alsidig dykkerlygte fra Ano. Model D710 med 1.000 lumen.
Alsidig dykkerlygte fra Ano. Model D710 med 1.000 lumen.

Størrelsen på D710 gør den nem at håndtere i vandet. Lygten kan nemt holdes med én hånd og den magnetiske kontakt, gør det ekstremt nemt at skifte lysstyrker eller slukke for dykkerlygten.

D710 fra Ano yder 1000 lumen i op til halvanden time. Derudover kan lysstyrken også sættes ned til 500 lumen, der gør lygten i stand til at brænde i cirka tre timer.

Batteriet i denne dykkerlygte er på 4.000 mAh, der driver lyskilden. Fra lyskilden udsendes en lyskegle på 8 grader – magen til HL2200 modellen fra Ano.

Denne dykkerlygte er optimal til dykkere, der vil give sig i kast med uv jagt om natten for første gang.

Læs mere om D710 fra Ano via følgende link – Dykkerlygte D710 fra Ano (1000 lumen).

Udvidet dykkerlygte til uv jagt med lang brændetid

D710S er en udvidet model af den forrige beskrevet dykkerlygte kaldet D710.
Søger man en dykkerlygte med 1000 lumen og en lang brændetid, så er denne lygte perfekt.
Lyskeglen udsendes i en 8 graders vinkel og yder op til 1000 lumen i tre timer. Lygten kan nemt justeres med den magnetiske kontakt. Lyskilden kan nedsættes til 500 lumen og kan derfor brænde i seks timer.

Alsidige dykkerlygter fra Ano. Model D710S og D710 med 1.000 lumen hver.
Alsidige dykkerlygter fra Ano. Model D710S og D710 med 1.000 lumen hver.

Søger man de tekniske specifikationer, som model D710 har, men ønsker længere brændetid, så er det D710S, man skal vælge.

Læs mere om D710 fra Ano via følgende link – Dykkerlygte D710S fra Ano (1000 lumen).

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om de fire dykkerlygter beskrevet ovenover? Så er du velkommen til at kontakte os via følgende side – Kontakt UVjagtPro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg UVjagtPro på Facebook